Category Archives: Portret

zwangerschapsfotografie melkbad

Melkbad fotoshoot – zwangerschapsfotografie

Een melkbad fotoshoot. Een vrij nieuwe trend in zwangerschapsfotografie en babyfotografie. En wat voor eentje! Een relaxte middag badderen met een bijzonder resultaat.

Het heeft wat voeten in aarde misschien. Je hebt een mooi bad nodig, voldoende ruimte, mooie bloemen, voldoende melk, een mooie dame. Maar met de juiste mensen om je heen is het zo georganiseerd. Want samen met Louise Nagtegaal van Nagtegaalstyling.nl, Danielle Renken van schoonheidssalon La Belleza én Marrit Bonthuis van Kapsalonmarrit.nl is het zo voor elkaar!

Terwijl Louise de styling in en rondom het melkbad klaar maakt, wordt fotomodel Astrid nog mooier gemaakt door Danielle en Marrit. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, zodat alles prachtig bij elkaar past.
De styling rondom het bad is beschikbaar gesteld door Kadowinkel De Snuusterij.


melkbad fotoshoot


 

Een fotoshoot in een melkbad is superfijn als je zwanger bent. Gooi de zorgen over je billen maar over boord, als die zorgen al nodig zouden zijn, je ziet ze toch niet meer onder de melk. Je kunt de styling helemaal naar je hand laten zetten en de kleuren op je eigen smaak aanpassen. En als je baby geboren is? Dan kun je nog een keer “te water” Want hoe mooi zouden deze foto’s zijn met je kindje in het warme water? Een relaxte fotoshoot is hoe dan ook gegarandeerd 🙂

Als je interesse hebt in deze bijzondere vorm van zwangerschapsfotografie, dan weet je me te vinden!
En weet je me niet te vinden? Dan klik je gewoon op mijn contactpagina 🙂 En als je niet op Ameland – Friesland woont? No worries, maak je er toch gewoon een fijn dagje/weekendje uit van?!

 

 

Fotoshoot Ameland

Fotoshoot Ameland – must love the beach

Fotoshoot Ameland – Klaske en Rutmer komen regelmatig naar Ameland. Rutmer voor het Licurgus Volleybalweekend en samen om gewoon even te genieten. Een dagje of een weekend. Ze wonen niet ver van de veerboot in Friesland, dus Ameland is vlakbij. Voor hun fotoshoot op Ameland was dat natuurlijk ook heel gemakkelijk.

We twijfelden of de fotoshoot op het strand wel door kon gaan. Het regende en buienradar was niet helemaal duidelijk. We kozen er met elkaar voor om het gewoon te proberen en te kijken hoe erg de regen zou worden. Het bleef gelukkig bij af en toe wat gemiezer, Rutmer en Klaske hadden er geen last van, dus de fotoshoot kon gewoon lekker door gaan.

fotoshoot Ameland
klaske en rutmer 2
klaske en rutmer 3
klaske en rutmer 6
klaske en rutmer 7
klaske en rutmer 8
klaske en rutmer 9
klaske en rutmer 10
klaske en rutmer 11
klaske en rutmer 13

fotoshoot strand Ameland
fotoshoot Ameland
Vind jij het ook leuk om een fotoshoot op Ameland met je lief of liefsten te doen? Nu je dit gezien hebt, weet je me te vinden 🙂 info@amelandfoto.nl
We kunnen naar het strand en de duinen gaan, maar misschien hebben jullie wel je eigen favorieten plekje op het eiland. Die keuze laat ik aan jullie over en ik help je natuurlijk graag als je twijfelt.

Zwangerschapsfotografie op het strand

Zwangerschapsfotografie op het strand bij zonsondergang

Zwangerschapsfotografie op het strand. What’s not to like? Dat hebben Kim en Leo ook gedacht. Nog eventjes samen een weekendje er op uit voor ze met zijn drietjes zijn. Ze zijn beide dol op strand, zee en surf, dan is een weekendje strand op Ameland perfect. De tijd rond zonsondergang is perfect voor een fotoshoot. Ze noemen het niet voor niets “gouden uur”, het licht en de kleuren zijn zacht en de mogelijkheden voor foto’s zijn eindeloos. De zon ging prachtig onder die dag en het was warm genoeg om even de zee in te gaan, dus we hadden geluk!

blog kim en leo 7
blog kim en leo 10

Zwangerschapsfotografie op het strand blog kim en leo 9

Zwangerschapsfotografie op het strand blog kim en leo 5
blog kim en leo 15

blog kim en leo 12
Zwangerschapsfotografie op het strand
Zwangerschapsfotografie op het strandZou je ook een fotoshoot bij zonsondergang willen? Reserveer je avond dan ruim op tijd er zijn maar een paar plekjes per week beschikbaar voor deze avonden.
En vervolgens fingers crossed voor een perfecte avond. – www.amelandfoto.nl/contact

Kinderfotografie Friesland

Cake Smash – Kinderfotografie Friesland

Cake Smash Kinderfotografie Friesland – Tijd voor Taart. Want als je jarig bent is het tijd voor taart! Dit schattige jongetje werd een tijdje geleden één jaar oud. Tijd voor een feestje!
Speciaal voor zijn verjaardag mocht hij in zijn eentje een taartje eten. Hij vond het leuker om er mee te kliederen en dat mag natuurlijk. Het is niet voor niets je verjaardag tenslotte.

Cake smash - Kinderfotografie Friesland

Vind je het leuk om jouw kindje ook voor zijn verjaardag een cake-smash-fotoshoot te laten doen? Neem dan gerust contact met me op, er zijn allerlei verschillende mogelijkheden. Je kunt net zoals dit jongetje de fotoshoot in de studio doen, maar met een picknickkleed kan het natuurlijk ook buiten! Maar net wat je wilt. (en wat voor weer het is 😉 )

Cake Smash Kinderfotografie Friesland

www.amelandfoto.nl/contact

info@amelandfoto.nl

 

Zwangerschapsfotografie – Stephanie

Zwangerschapsfotografie in de studio.
Het leukste van fotograaf zijn is dat je mensen steeds opnieuw treft en veel high lights uit hun leven mee mag maken. Zo fotografeerde ik Stephanie & Bjorn hun bruiloft, een gezinsfotoshoot en nu Stephanie zwanger is, was ik weer present met camera voor haar zwangerschapsfoto’s.

zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie friesland

Amelandfoto-2
zwangerschapsfotografie friesland
zwangerschapsfotografie studio

Accordeonist Marijn Oud

Accordeonist Marijn Oud krijgt een nieuwe website. Ze zijn er nu nog druk mee aan het werk, maar je kunt alvast even kijken: www.MarijnOud.nl Als je deze blog wat later leest is de website vast online. Bij een nieuwe website horen nieuwe foto’s en dus stond Marijn met accordeon bij mij in de studio. Van buiten heeft dat er vast vreemd uitgezien, gezellige accordeonmuziek in combinatie met lichtflitsen. Een feestje voor de buren en de timmermannen die nog boven in het pand aan het klussen zijn. Ze hebben vast stiekem een dansje gemaakt.

accordeonist

Amelandfoto-marijnoud_accordeonist-2

Amelandfoto-marijnoud_accordeonist-4

accordeonist marijn oud
Ben je nieuwsgierig naar wat Marijn muzikaal voor je kan betekenen? Als accordeonist, muziekleraar of met complete band? Dan weet je wat je te doen staat: www.MarijnOud.nl

6/49