Categorie-archieven: Portret

zwangerschapsfotografie melkbad

Melkbad fotoshoot – zwangerschapsfotografie

Een melkbad fotoshoot. Een vrij nieuwe trend in zwangerschapsfotografie en babyfotografie. En wat voor eentje! Een relaxte middag badderen met een bijzonder resultaat.

Het heeft wat voeten in aarde misschien. Je hebt een mooi bad nodig, voldoende ruimte, mooie bloemen, voldoende melk, een mooie dame. Maar met de juiste mensen om je heen is het zo georganiseerd. Want samen met Louise Nagtegaal van Nagtegaalstyling.nl, Danielle Renken van schoonheidssalon La Belleza én Marrit Bonthuis van Kapsalonmarrit.nl is het zo voor elkaar!

Terwijl Louise de styling in en rondom het melkbad klaar maakt, wordt fotomodel Astrid nog mooier gemaakt door Danielle en Marrit. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, zodat alles prachtig bij elkaar past.
De styling rondom het bad is beschikbaar gesteld door Kadowinkel De Snuusterij.


melkbad fotoshoot


 

Een fotoshoot in een melkbad is superfijn als je zwanger bent. Gooi de zorgen over je billen maar over boord, als die zorgen al nodig zouden zijn, je ziet ze toch niet meer onder de melk. Je kunt de styling helemaal naar je hand laten zetten en de kleuren op je eigen smaak aanpassen. En als je baby geboren is? Dan kun je nog een keer “te water” Want hoe mooi zouden deze foto’s zijn met je kindje in het warme water? Een relaxte fotoshoot is hoe dan ook gegarandeerd 🙂

Als je interesse hebt in deze bijzondere vorm van zwangerschapsfotografie, dan weet je me te vinden!
En weet je me niet te vinden? Dan klik je gewoon op mijn contactpagina 🙂 En als je niet op Ameland – Friesland woont? No worries, maak je er toch gewoon een fijn dagje/weekendje uit van?!

 

 

Fotoshoot Ameland

Fotoshoot Ameland – must love the beach

Fotoshoot Ameland – Klaske en Rutmer komen regelmatig naar Ameland. Rutmer voor het Licurgus Volleybalweekend en samen om gewoon even te genieten. Een dagje of een weekend. Ze wonen niet ver van de veerboot in Friesland, dus Ameland is vlakbij. Voor hun fotoshoot op Ameland was dat natuurlijk ook heel gemakkelijk.

We twijfelden of de fotoshoot op het strand wel door kon gaan. Het regende en buienradar was niet helemaal duidelijk. We kozen er met elkaar voor om het gewoon te proberen en te kijken hoe erg de regen zou worden. Het bleef gelukkig bij af en toe wat gemiezer, Rutmer en Klaske hadden er geen last van, dus de fotoshoot kon gewoon lekker door gaan.

fotoshoot Ameland
klaske en rutmer 2
klaske en rutmer 3
klaske en rutmer 6
klaske en rutmer 7
klaske en rutmer 8
klaske en rutmer 9
klaske en rutmer 10
klaske en rutmer 11
klaske en rutmer 13

fotoshoot strand Ameland
fotoshoot Ameland
Vind jij het ook leuk om een fotoshoot op Ameland met je lief of liefsten te doen? Nu je dit gezien hebt, weet je me te vinden 🙂 info@amelandfoto.nl
We kunnen naar het strand en de duinen gaan, maar misschien hebben jullie wel je eigen favorieten plekje op het eiland. Die keuze laat ik aan jullie over en ik help je natuurlijk graag als je twijfelt.

Zwangerschapsfotografie op het strand

Zwangerschapsfotografie op het strand bij zonsondergang

Zwangerschapsfotografie op het strand. What’s not to like? Dat hebben Kim en Leo ook gedacht. Nog eventjes samen een weekendje er op uit voor ze met zijn drietjes zijn. Ze zijn beide dol op strand, zee en surf, dan is een weekendje strand op Ameland perfect. De tijd rond zonsondergang is perfect voor een fotoshoot. Ze noemen het niet voor niets “gouden uur”, het licht en de kleuren zijn zacht en de mogelijkheden voor foto’s zijn eindeloos. De zon ging prachtig onder die dag en het was warm genoeg om even de zee in te gaan, dus we hadden geluk!

blog kim en leo 7
blog kim en leo 10

Zwangerschapsfotografie op het strand blog kim en leo 9

Zwangerschapsfotografie op het strand blog kim en leo 5
blog kim en leo 15

blog kim en leo 12
Zwangerschapsfotografie op het strand
Zwangerschapsfotografie op het strandZou je ook een fotoshoot bij zonsondergang willen? Reserveer je avond dan ruim op tijd er zijn maar een paar plekjes per week beschikbaar voor deze avonden.
En vervolgens fingers crossed voor een perfecte avond. – www.amelandfoto.nl/contact

Accordeonist Marijn Oud

Accordeonist Marijn Oud krijgt een nieuwe website. Ze zijn er nu nog druk mee aan het werk, maar je kunt alvast even kijken: www.MarijnOud.nl Als je deze blog wat later leest is de website vast online. Bij een nieuwe website horen nieuwe foto’s en dus stond Marijn met accordeon bij mij in de studio. Van buiten heeft dat er vast vreemd uitgezien, gezellige accordeonmuziek in combinatie met lichtflitsen. Een feestje voor de buren en de timmermannen die nog boven in het pand aan het klussen zijn. Ze hebben vast stiekem een dansje gemaakt.

accordeonist

Amelandfoto-marijnoud_accordeonist-2

Amelandfoto-marijnoud_accordeonist-4

accordeonist marijn oud
Ben je nieuwsgierig naar wat Marijn muzikaal voor je kan betekenen? Als accordeonist, muziekleraar of met complete band? Dan weet je wat je te doen staat: www.MarijnOud.nl

Fotostudio op Ameland – Gloedjenieuw

Als je me volgt op facebook en/of instagram, dan heb je vast al gezien dat ik bijna mijn fotostudio op Ameland heb geopend. Er moeten nog een paar zaken door timmermannen geklust worden, maar ik ben er al wel aan het werk. In het pand aan de Van der Stratenweg nr 4 in Nes heb ik kantoor, ruimte voor het maken van foto’s met natuurlijk licht en studiolicht en een grote werktafel voor het houden van fotografie workshops. (in mei zijn nog plaatsen vrij, check het tabje “workshops” hierboven)

De mogelijkheden worden alleen maar groter. Nu kun je niet alleen buiten op de foto, maar ook binnen voor een hele andere look&feel in je foto’s. Je kunt nog steeds lekker naar buiten hoor, het is maar net waar je voor kiest.

Om je een idee te geven hoe zoiets er uit kan zien, typ ik deze blog voor jullie. Met een voorbeeld van fotografie in de fotostudio op Ameland met natuurlijk licht.

Dit is Tess. Knappe dame. Pittige tante. Drie jaar oud. Weet precies wat ze wil én vooral ook wat ze niet wil. 

Fotostudio op Ameland
Amelandfoto-fine-art-fotografie--6
Fotostudio op Ameland

Fotostudio op Ameland

winterbruiloft

Op naar 2016

Out with the old, in with the new! Op naar 2016!
Die laatste dagen van het jaar zijn voor veel mensen dagen om eens terug te kijken. Ik doe dat ook ieder jaar.

Wat deed ik allemaal in 2015?
Wat was een succes?
Wat voor flaters sloeg ik?
Wat was het allerleukste?

Deze december denk ik er minder over na als andere jaren. Want… er ligt zo veel leuks in 2016 klaar! In plaats van terug kijken en lijstjes maken, kijk ik vooruit!
Kom maar door met 2016, ik ben er klaar voor.

In 2016 ga ik nieuwe dingen doen. Of eigenlijk doe ik dezelfde dingen als in 2015, maar vooral op een nieuwe plaats!
Natuurlijk ga ik niet verhuizen, ik blijf lekker op Ameland. Maar dan wel in een nieuw kantoor. Van mijn ieniemienie kleine kantoortje onder de trap (jawel, net Harry Potter) naar een reuze kantoor mét studio en ruimte voor workshops aan de van der Stratenweg nr 4 in Nes.

Een poosje terug liet ik deze foto al op mijn facebookpagina zien (Wat? Volg je me nog niet? Dat kan je hier doen: Amelandfoto op Facebook)

12250002_926434050768746_2180736327350282556_n
Links mijn kleine chaoshokje van nu, rechts het grote kantoor voor straks. Bouwbedrijf Kooiker en Installatiebedrijf Oud zijn daar nu druk aan het werk en in maart is het af en kan ik gaan inrichten.

Wens ik jullie een hele fijne, gezellige en veilige jaarwisseling. En vergeet geen “JA!” te zeggen 🙂

kaart

 

6/37