Trouwen op Ameland

Zijn jullie in verwachting?

Een bijzondere tijd, je zwangerschap. Om dit vast te leggen gaan we er op uit, naar het Amelander strand en de duinen. Of naar een plek die jij heel erg mooi vind.

Als je het leuk vindt kun je een extra setje kleren mee nemen. Leuk als afwisseling of voor als je toch al niet kon kiezen wat je aan wilde doen. Vergeet de aanstaande papa niet. Of een lieve vriendin die je graag helpen wil. Je kunt ook een lief knuffeltje meenemen of sokjes. Misschien heb je al een kadootje met zijn/haar naam. En wat denk je van een gekleurd lint, een mooie sjaal, een zacht wollen vest?

Als je meer kledingadvies wilt, kun je hier kijken:
Kledingadvies voor je fotoshoot

En dan... eindelijk is je kindje geboren! In je baby zijn/haar eerste twee weken kun je het beste foto’s maken. Je baby slaapt dan nog veel en laat zich gemakkelijk fotograferen. Ik kom met mijn fotospulletjes bij je thuis. We maken de foto’s gewoon bij jou in de woonkamer of slaapkamer. Met de verwarming op tien heeft je baby het lekker warm en jij hebt alles wat je nodig hebt bij de hand.

Je kunt voor één van deze sessies kiezen, maar je kunt natuurlijk ook voor beide kiezen! Voor de zwangerschapshoot en/of de babyshoot kun je het beste vroeg contact met me opnemen. De foto afspraak kunnen we al vroeg plannen. Zelfs al voordat je baby geboren is. Ik weet dan al wat je wensen zijn en jij weet al hoe de fotoshoot in zijn werk gaat. Als je baby geboren is, hoef jij mij alleen nog te bellen om een dag en een tijd af te spreken!