Hippe bruiloft op Ameland

11-02-2018 Bruidsfotografie

Hippe bruiloft op Ameland

Toen ik Maarten en Sylvia voor het eerst ontmoette tijdens ons kennismakingsgesprek dacht ik: wat een hip stel! Modieus, gestyled en toch helemaal eigen. En dat zagen we absoluut terug op hun hippe bruiloft op Ameland! Je bent het vast direct met me eens als je de foto’s ziet.

Deze bruiloft begon in de duinen bij de vuurtoren waar ik samen met Maarten alvast naar toe gegaan was. Sylvia kwam iets later en zo zagen zij elkaar op deze mooie plek. Heel privé, achter een duintje. Even helemaal samen. (vooruit, ik stond er ook, maar op een afstandje) Zo’n mooie manier om je dag in alle rust samen met elkaar te beginnen.


Hippe bruiloft op Ameland

Na de eerste ontmoeting wandelen we richting het bos voor een paar foto’s om daarna snel naar de duinen en het strand te gaan. Maarten en Sylvia hebben hun dag lekker relaxt gepland en we hebben de tijd.

Hippe bruiloft op Ameland

Zonnebloemen. Die zie je niet heel vaak als bruidsboeket. Soms wel eens in een boeket verwerkt, maar niet op deze manier. Heel uniek! En hip. En met betekenis. Die zonnebloemen waren niet voor niets uitgekozen.


Hippe bruiloft op Ameland


Een tatoeage voor hen samen. Op iedere pols een klein hartje. Voor altijd samen <3

Hippe bruiloft op Ameland
Sylvia en Maarten komen samen in de 4×4 auto van de Sunset aangescheurd over het strand. Hun gasten staan allemaal al klaar voor de ceremonie en zo benieuwd hoe ze eruit zien. Een complete verrassing omdat Sylvia en Maarten de ochtend voor hen samen gehouden hebben.Terwijl iedereen geniet van drankjes, hapjes en gezelligheid zakt de zon heel langzaam. Dus gaan we er nog even op uit voor een paar foto’s. De zon zakt prachtig in zee, dat is het voordeel van trouwen direct aan het strand. Je bent maar heel even bij je gasten weg en hebt toch een paar super toffe zonsondergangsfoto’s.


Kapper: Your Hairstyle
Make up: t Badhuys
Trouwlocatie: Beachclub de Sunset
Trouwambtenaar: Aukje Mosterman
Bloemen: Hogedijken, Dokkum
Taart: Bakkerij de Jong

Commentaar

comments

2018 © Jantina Scheltema